Prijzen

Bruidsfotografie voor elk budget
Omdat elke bruiloft maatwerk is, lopen de prijzen voor bruidsfotografie uiteen. Je kunt Quinta inhuren voor een paar uurtjes of van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je kunt de foto’s op DVD ontvangen en zelf een album maken, of je ontvangt een door mij samengesteld luxe album. Je kunt het letterlijk ‘zo gek maken als je zelf wilt’.

Daarom maak ik graag vrijblijvend een afspraak met jullie, om de persoonlijke wensen door te spreken en op basis daarvan een offerte te maken. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak. Hier volgt alvast een greep uit de standaardmogelijkheden:

Aanwezigheid gedurende 8uur inclusief luxe album op dik fotopapier met lederen kaft en de foto’s op DVD € 1.350,-
Verreweg het meest verkochte pakket: all-in. Quinta is 8 uur lang op lokatie,  je kunt deze uren indelen zoals je wilt. Je start de dag bijvoorbeeld met het maken van foto’s van het aankleden en opmaken van de bruid en sluit af bij de start van het diner. Of je begint pas bij de ceremonie en laat mij nog een deel van het feest fotograferen. De 8 uur fotografie is exclusief reistijd dus ik ben echt 8 uur aan het werk. Voor elk uur dat ik langer blijf betaal je in combinatie met dit pakket maar € 45,- per uur extra. Wanneer de lokatie >25 km van Breda ligt, worden reiskosten in rekening gebracht.

Aanwezigheid van jullie bruidsfotograaf gedurende een deel van de dag vanaf € 85,- per uur
Alleen de ceremonie en de bruidsreportage vast laten leggen? Dit kost € 85.- per uur exclusief reistijd en reiskosten. Voor het per post ontvangen van de (bewerkte) beelden op DVD betaal je € 100,- extra en natuurlijk is een album afnemen ook aan te raden.

 

Extra’s:

Webalbum – gratis
Voor jullie gasten plaats ik als jullie willen alle foto’s (of een vooraf besproken selectie) in een webalbum. Jullie gasten kunnen dan de foto’s zelf bestellen zonder dat jullie nog maanden met dit uitzoekwerk belast worden. Leuk voor jullie gasten om al na een paar dagen de trouwdag te herbeleven én handig voor jullie zelf! Deze optie is gratis.

Ouderalbum vanaf € 20,-
Quinta verzorgt ouderalbums met een selectie van het trouwboek waarmee ook jullie ouders trots langs kennissen en vrienden kunnen gaan! Klein formaat (10x15cm) kost € 25.- per boekje, groter formaat (28x21cm) kost € 50.- per boek.

Trouwkaart – op aanvraag
Natuurlijk is het erg leuk om als trouwkaart ook mooie foto’s te maken voorafgaand aan de grote dag. Meteen een mooie gelegenheid om alvast aan jullie bruidsfotograaf te wennen! Maak een afspraak en we gaan op pad! Prijzen afhankelijk van de bestelling van jullie trouwdag, neem contact op voor een offerte op maat.

Bedankkaartjes – op aanvraag
Ook na afloop van de bruiloft is het leuk om een mooie foto als bedankkaart te drukken. Dit kan ik voor jullie regelen, vraag naar de mogelijkheden tijdens het kennismakingsgesprek of stuur een email.

Overige opties – op aanvraag
Natuurlijk ziet elke trouwdag er anders uit en hebben verschillende mensen verschillende ideeen. Schroom dus niet om vrijblijvend contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden die hierboven niet beschreven worden.