Contact

Ook enthousiast geworden?
Neem contact op voor het maken van een afspraak, een offerteaanvraag of gewoon om een vraag te stellen. Je kunt me e-mailen via info@qpictures.nl of telefonisch contact opnemen via 06 – 43 83 14 09. Ik neem graag de mogelijkheden met je door.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Het is van belang dat jullie – naast de overtuiging dat het met de foto’s en het album meer dan goed komt – een goed gevoel hebben bij jullie bruidsfotograaf. Ik ben immers in de meeste gevallen de hele dag aanwezig. Dat alleen al is een goede reden om te beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Omdat elke bruiloft anders is en ook elk bruidspaar andere wensen heeft, nemen we tijdens deze kennismaking jullie wensen door. Jullie kunnen alles vragen en we nemen ook de planning van jullie bruiloft door voor zover deze al bekend is. De belangrijkste fotografiemomenten worden besproken en ik kan jullie van de nodige tips voorzien waar jullie zelf misschien niet aan (willen) denken. Zo bereid ik jullie goed voor op jullie grote dag.

Planning
Of jullie willen dat ik er vanaf het begin van de bruiloft tot aan het einde van de dag bij ben of alleen tijdens de plechtigheid en reportage: it’s all up to you. Klik op prijzen om meer informatie te lezen over de kosten.

Ook enthousiast geworden?
Neem contact op via info@qpictures.nl of telefonisch contact opnemen via 06 – 43 83 14 09. Ik neem graag de mogelijkheden met je door.